termeni si conditii

Chipsmall operează site-ul web www.chipsmall.ro pentru a oferi acces online la informații despre produsele disponibile la Chipsmall („produsul”) și pentru a facilita achiziționarea de produse („Serviciul”). Acești Termeni de utilizare, împreună cu Condițiile de comandă, sunt denumiți acest „Acord”. Prin utilizarea Chipsmall, sunteți de acord cu fiecare dintre următorii termeni și condiții stabiliți aici („Termeni de utilizare”). Prin comandarea Produselor, sunteți de acord cu Termenii de utilizare, precum și cu Condițiile de comandă, prezentate mai jos. Chipsmall își rezervă dreptul de a modifica acest Acord în orice moment, fără a vă notifica în prealabil. Utilizarea de către dvs. a Site-ului în urma oricărei astfel de modificări constituie acordul dvs. de a urma și a fi obligat prin Acordul modificat. Ultima dată în care a fost revizuit acest acord este prezentată mai jos.

1. Proprietatea intelectuală.
Serviciul, site-ul și toate informațiile și / sau conținutul pe care le vedeți, le auziți sau le experimentați în alt mod pe site („conținutul”) sunt protejate de China și drepturile de autor internaționale, mărcile comerciale și alte legi și aparțin Chipsmall sau părintele său , parteneri, afiliați, colaboratori sau terți. Chipsmall vă acordă o licență personală, netransferabilă, neexclusivă de utilizare a Site-ului, a Serviciului și a Conținutului pentru a tipări, descărca și stoca porțiuni din Conținutul pe care îl selectați, cu condiția ca: (1) să utilizați numai aceste copii ale Conținutul în scopuri proprii de afaceri interne sau pentru utilizarea dvs. personală, necomercială; (2) nu copiați și nu postați conținutul pe niciun computer din rețea și nu transmiteți, distribuiți sau difuzați conținutul pe orice suport media; (3) nu modificați sau modificați conținutul în niciun fel și nu ștergeți sau modificați orice notificare privind drepturile de autor sau mărci comerciale. Ca urmare a acestei licențe, nu vi se transferă niciun drept, titlu sau interes pentru conținutul sau materialele descărcate. Chipsmall își rezervă titlul complet și drepturile de proprietate intelectuală complete asupra oricărui conținut pe care îl descărcați de pe site, sub rezerva acestei licențe limitate, pentru ca dvs. să faceți uz personal al conținutului, astfel cum este prevăzut aici. Nu puteți utiliza niciuna dintre mărcile sau siglele care apar pe întreg site-ul fără a exprima consimțământul scris al proprietarului mărcii comerciale, cu excepția celor permise de legea aplicabilă. Nu aveți dreptul să oglindiți, să răciți sau să încadrați pagina de pornire sau orice alte pagini ale acestui site pe niciun alt site web sau pagină web. Nu puteți conecta „linkuri profunde” la Site, adică să creați linkuri către acest site care ocolesc pagina de pornire sau alte părți ale Site-ului fără permisiunea scrisă.

2. Renunțarea la garanții.
Chipsmall nu face nicio garanție sau declarație expresă, implicită cu privire la orice produs sau cu privire la site, serviciu sau conținut. Chipsmall renunță în mod expres la toate garanțiile de orice fel, exprese, implicite, legale sau de altă natură, inclusiv, dar fără a se limita la, garanții implicite de comercializare, adecvare pentru un anumit scop, titlu și nicio încălcare a produselor, a site-ului, a serviciului și conținutul. Chipsmall nu garantează că funcțiile îndeplinite de site sau de serviciu vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori, sau că defectele site-ului sau ale serviciului vor fi corectate. Chipsmall nu garantează acuratețea sau completitudinea conținutului sau că orice erori din conținut vor fi corectate. Site-ul, serviciul și conținutul sunt furnizate pe baza „În starea actuală” și „pe măsură ce sunt disponibile”. La Chipsmall, adresele IP ale vizitatorilor sunt revizuite și analizate periodic în scopul monitorizării și îmbunătățirii eficiente numai a site-ului nostru web. nu va fi partajat în afara Chipsmall. În timpul unei vizite pe site, vă putem solicita informații de contact (adresă de e-mail, număr de telefon, număr de fax și adrese pentru expediere / facturare). Aceste informații sunt colectate în mod voluntar - și numai cu aprobarea dvs.

3. Limitarea răspunderii.
În niciun caz, Chipsmall nu va fi răspunzătoare față de cumpărător sau față de terți pentru orice daune indirecte, accidentale, speciale, consecvente, punitive sau exemplare (inclusiv fără limitare profiturile pierdute, pierderile de economii sau pierderea oportunității de afaceri) rezultate din sau legate de către; (I) Orice produs sau serviciu furnizat sau care urmează să fie furnizat de Chipsmall sau utilizarea incapacității de a utiliza același lucru; (II) Utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul, serviciul sau conținutul; (III) Orice tranzacție efectuată prin intermediul sau facilitată de site; (IV) Orice reclamație atribuibilă erorilor, omisiunilor sau altor inexactități din site, serviciu și / sau conținut; (V) Acces neautorizat la sau aliterarea transmisiilor sau datelor dvs.; (VI) Declarații sau comportament al oricărei terțe părți de pe site sau serviciu; (VII) Orice altă chestiune referitoare la produse, site-ul, serviciul sau conținutul, chiar dacă Chipsmall a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune.

Singura obligație și răspundere a Chipsmall pentru defectele produsului va fi, la opțiunea Chipsmall, de a înlocui respectivul produs defect sau de a rambursa clientului suma plătită de client, prin urmare, în niciun caz răspunderea Chipsmall nu va depăși prețul de cumpărare al cumpărătorului. Remediul de mai sus va fi supus notificării scrise a cumpărătorului cu privire la defect și la returnarea produsului defect în termen de șaizeci (30) de zile de la cumpărare. Remediul de mai sus nu se aplică produselor care au fost supuse utilizării necorespunzătoare (inclusiv fără limitare descărcarea statică), neglijare, accident sau modificare, sau produselor care au fost lipite sau modificate în timpul asamblării sau care nu pot fi testate în alt mod. Dacă sunteți nemulțumit de site, de serviciu, de conținut sau de condițiile de utilizare, singurul și singurul remediu este să întrerupeți utilizarea site-ului. Recunoașteți, prin utilizarea site-ului, că utilizarea site-ului este pe riscul dvs. exclusiv.

Condiții de comandă

Toate comenzile plasate prin intermediul site-ului sau prin catalogul tipărit sunt supuse termenilor prezentului acord, inclusiv următoarele condiții de comandă. Nici o modificare, modificare, ștergere sau modificare a oricărui acord nu este permisă fără permisiunea scrisă a unui reprezentant autorizat Chipsmall. Orice pretinsă modificare prezentată de un cumpărător în orice documentație suplimentară este respinsă în mod expres. Comenzile plasate pe formulare care se abat de la acești termeni și condiții pot fi acceptate, dar numai pe baza faptului că vor prevala condițiile prezentului acord.

1. Validarea și acceptarea comenzii.
Când plasați o comandă, este posibil să vă verificăm metoda de plată, adresa de expediere și / sau numărul de identificare scutit de taxe, dacă există, înainte de a vă procesa comanda. Plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului este o ofertă pentru achiziționarea produselor noastre. Chipsmall poate accepta comanda dvs. prin procesarea plății și livrarea Produsului sau, din orice motiv, poate refuza să accepte comanda dvs. sau orice parte a comenzii dvs. Nici o comandă nu va fi considerată acceptată de Chipsmall până când produsul nu a fost expediat. Dacă refuzăm să acceptăm comanda dvs., vom încerca să vă informăm folosind adresa de e-mail sau alte informații de contact pe care le-ați furnizat împreună cu comanda dvs.

2. Comunicare electronică.
Când plasați o comandă prin intermediul site-ului, vi se cere să furnizați o adresă de e-mail validă, pe care o putem folosi pentru a comunica cu dvs. cu privire la starea comenzii dvs., pentru a vă sfătui cu privire la expedierea produselor comandate înapoi și pentru a vă furniza orice alte notificări , divulgări sau alte comunicări legate de comanda dumneavoastră.

3. Prețuri.
Cotația site-ului Chipsmall și serviciile conexe sunt calculate numai în dolari SUA și decontarea monedei, dacă moneda SUA nu intră în sfera de utilizare a clienților naționali sau regionali, vă rugăm să rata de schimb pentru conversia corespunzătoare în funcție de propriile țări sau regiuni. Toate prețurile sunt în dolari SUA.

4. Informații despre produs.
Tipul produsului site-ului Chipsmall, descrierea și parametrii produsului, imaginile relevante, videoclipurile și alte informații sunt furnizate de Internet și de furnizorii relevanți, site-ul Chipsmall nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea, integritatea, legalitatea sau autenticitatea informațiilor. În plus, site-ul web Chipsmall sau orice utilizare a furnizării de informații companiilor și riscurile acestora pe acest site nu își asumă nicio responsabilitate.

5. Plata.
Chipsmall oferă mai multe metode convenabile de plată în dolari SUA, inclusiv PAYPAL, Card de credit, Master Card, VISA, American Express, Western Union, Transfer bancar. Plata trebuie efectuată în moneda în care a fost plasată comanda. Dacă aveți alți termeni de plată, vă rugăm să contactați serviciul clienți Chipsmall la [email protected].

6. Taxe de expediere.
Taxele de transport sau de transport, asigurările și taxele vamale de destinație vor fi achitate de către clienți.

7. Comision bancar.
Pentru transfer bancar percepem comision bancar de 35 USD, pentru PAYPAL și card de credit percepem 5% comision de serviciu din suma totală, pentru Western Union nu există comision bancar.

8. Manevrarea taxei.
Nu există comision minim sau taxă de manipulare.

9. Politica privind deteriorarea și returnarea mărfurilor.
Dacă primiți mărfuri care au fost deteriorate în timpul transportului, este important să păstrați intactă cutia de transport, materialul de ambalare și piesele. Vă rugăm să contactați imediat serviciul clienți Chipsmall pentru a iniția o revendicare. Toate returnările trebuie efectuate în termen de 30 de zile de la data facturii și să fie însoțite de numărul original al facturii, certificatul de garanție, imaginea piesei și o scurtă explicație sau raportul de testare a motivului returnării. Returnările nu vor fi acceptate după 30 de zile. Mărfurile returnate trebuie să fie în ambalajul original și în stare de revânzare. Piesele returnate din cauza erorii clientului la momentul oferirii sau vânzării nu vor fi acceptate.

10. Problema vamală.
Cotațiile Chipsmall sunt preț FOB, nu suntem responsabili pentru vămuirea țărilor de destinație. Dacă piesele clientului au fost reținute sau confiscate de vamă locală, Chipsmall poate oferi unele documente pentru clienți, dar Chipsmall nu este responsabil pentru vămuirea, Chipsmall nu plătește vamă taxă, este datoria clientului să elimine piesele de la vamele locale ale clientului. Chipsmall nu va fi expediat din nou dacă piesele au fost reținute sau confiscate în vamă locală ale clientului, nu există rambursare a plății.

11. Atribuții și responsabilități.
Chipsmall este o platformă profesională de tranzacționare B2B și B2C și putem inspecta doar starea exterioară a mărfurilor, dar nu funcția interioară. Returnările în termen de 30 de zile vor fi acceptate, cu toate acestea, clienții nu au drepturi de a judeca Chipsmall pentru bunuri nefuncționale, de asemenea, nu au drepturi de a solicita despăgubiri suplimentare. Chipsmall este o platformă de servicii, nu suntem producători, doar furnizăm serviciul și ajutăm clientul să achiziționeze produsele de care au nevoie. Chipsmall își rezervă dreptul de explicații finale.
GOVERNING LAW
These Terms of Service and any separate agreements whereby we provide you Services shall be governed by and construed in accordance with the laws of Cyprus

Feedback

Apreciem angajamentul dvs. față de produsele și serviciile Chipsmall. Parerea ta conteaza pentru noi! Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a completa formularul de mai jos. Feedback-ul dvs. valoros vă asigură că oferim în mod constant serviciul excepțional pe care îl meritați. Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră spre excelență.