Choose Your Location
en

English

Array

românesc

Select More Languages

Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Prețul de promovare ca mai jos
Cantitate / prețuri
Prima piesă
US $10.00
2 piesă
US $5.00
Piesa 3
US $5.00
4 piesă
US $5.00
···
···
Livrare de imagini cu raze X.
În 2 ore de la primirea componentelor.
Plată
PayPal înainte de livrarea imaginii

*Prețul defalcării este pentru aceeași parte nr., Dar poate fi coduri de lot diferite.

** Prețul nostru nu include costurile de transport.

Serviciu adăugat cu valoare

Baza noastră de date cu imagini cu raze X are mai mult de 150k + piese de imagine pentru componente din sursa de încredere.Analiză privind conformitatea sau incomplarea

Poate fi furnizat dacă se întâmplă să avem partea în baza noastră de date.În mod adtițional, 5 USD/bucată se aplică pentru acest serviciu.

Probele de imagine cu raze X.
Vă rugăm să contactați vânzările pentru mai multe detalii.
Ce este inspecția cu raze X

Inspecția cu raze X este de a utiliza tehnologia de imagistică cu raze X pentru a obține structura internă a obiectului de testare, apoi observați informațiile interne ale obiectului de testare fără a rupe obiectul de testare.

Este utilizat în principal pentru judecata autenticității și analiza eșecului componentelor.Este o metodă recunoscută la nivel internațional pentru judecata autenticității CHIP și analiza și detectarea defecțiunilor.

Rolul radiografiei

Tehnologia de detectare a razelor X are avantajele vitezei rapide, nedistructive și costuri reduse în detectarea autenticității cipului.

Detectarea eșecului cipului:

Prin imagini cu raze X, observați vizual defectele interne, decojirea, izbucnirea, golurile etc. ale cipului și ajutați la judecarea eșecului cipului.

Judecarea autenticității cipului:

Autenticitatea poate fi judecată prin compararea cadrului, cerealelor, sârmei de plumb și a altor elemente din diagrama de raze X a piesei de testare cu cipul standard;

Baza de date cu raze X.

În testul de judecată a autenticității cipului, este necesar să se compare imaginea cu raze X a piesei de testare cu imaginea cu raze X a cipului standard original pentru a determina autenticitatea.Cu ajutorul bazei de date Chipsmall cu raze X Chip Image, economisește costul de timp și perioada de lucru pentru întreprinderi pentru a achiziționa imagini de comparație a eșantionului și realizează reducerea costurilor și creșterea eficienței.

{Chipsmall Baza de date cu imagini cu raze X, toate eșantioanele sunt achiziționate de la agentul original, fiabilitate ridicată, acoperire largă, interogare ușoară, binevenită la experiență!