Who We Are

Chipsmall Limitat
Directorul Unității de Comerț al Shenzhen
1.000 de metri pătrați

Chipsmall Limited este alcătuită dintr-o echipă de profesioniști cu o medie de peste 10 ani de experiență în distribuția componentelor electronice. Cu sediul în Hongkong, am stabilit deja relații de afaceri ferme și cu beneficii reciproce cu clienți din Europa, America și Asia de Sud, furnizând componente învechite și greu de găsit pentru a le satisface nevoile specifice.

Cu principiul „Piese de calitate, prioritatea clienților, funcționarea onestă și un serviciu atent”, afacerea noastră se concentrează în principal pe distribuția componentelor electronice. Cardurile de linie cu care ne ocupăm includ Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight și Freescale. Principalele produse cuprind IC, module, potențiometru, soclu IC, releu, conector. Piesele noastre acoperă aplicații precum domeniile comerciale, industriale și auto.

Așteptăm cu nerăbdare să stabilim relații de afaceri cu dvs. și sperăm să vă oferim cele mai bune servicii și soluții. Să facem o lume mai bună pentru industria noastră!

Istoricul dezvoltării
"Ne confruntăm cu o eră a dezvoltării tehnologice rapide și suntem privilegiați să participăm ca martor ca unul dintre ei."
2004
Stabilire

Compania a fost înființată din Shenzhen

2014
Acumulare

În Munchen Electronics Fair, echipa de vânzări pentru a prelua piața electronică internațională

2019
Descoperire

A obținut certificatul național de calificare a întreprinderii de înaltă tehnologie

2020
Dezvoltare

Certificarea sistemului de calitate IS09001 de calitate

2021
Salt

Cifra de afaceri a companiei a ajuns la 200 de milioane de yuani

2022
Creație

A fost înființat biroul din Hong Kong.

2023
Inovație

A trecut certificarea ESD și certificarea AS9120B.

Certificare

ESD

Chipsmall Centrul de inspecție a calității îndeplinește cerințele de descărcare electrostatică pentru produsele electrice și electronice în conformitate cu standardul ANSI/ESD S20.20.

AS9120B

Chipsmall îmbunătățește siguranța și fiabilitatea produselor precum materiale aerospațiale și componente pentru a îndeplini cerințele clienților din industria aerospațială.

ISO14001

Am obținut certificarea sistemului de gestionare a mediului și ne -am angajat să creăm o afacere ecologică.

ISO9001

Urmărim sistemul de management al calității ISO9001 pentru a oferi clienților componente electronice fiabile.

D&B

Am fost certificate de Dun & Bradstreet pentru a stabili o imagine bună în mediul de afaceri din rețea și pentru a îmbunătăți favorabilitatea și încrederea potențialilor clienți.

Punctele noastre forte
O mare reputație în calitate

Oferiți doar componente electronice originale și autentice, opriți toate piesele renovate, false și defecte și au câștigat o bună reputație din partea multor clienți.

Proces strict de control al calității

Am înființat un laborator de testare QC și am insistat întotdeauna să punem calitatea componentelor în primul rând, rata de rentabilitate de la clienți mai puțin de 0,22%, care este mult mai mică decât media industriei.

Canal de lanț de aprovizionare perfect

Cu canalele noastre extinse de achiziții globale și rezervele de inventar, suntem încrezători să oferim componente electronice de înaltă calitate la nivel mondial, în mod eficient din punct de vedere al costurilor și în cel mai scurt timp clienților noștri.

Implementați pe deplin standardele ISO

Luăm „Idea-STD-1010B” ca standard de inspecție a calității și funcționăm în conformitate cu AS9120, ESD, ISO9001, ISO14001 și alte sisteme standard internaționale.

Cultură corporatistă
Orientat către oameni

Oferiți angajaților o platformă bună de învățare și comunicare și un canal de promovare corect și transparent pentru a -i ajuta să crească.

Urmărește excelența

Pentru a oferi clienților noștri produse superioare care răspund nevoilor lor și le depășesc așteptările.Excelență, acesta este standardul nostru.

Orientat spre rezultate

Pentru a oferi tuturor, inclusiv clienții, angajații și chiar partenerii de afaceri, cu posibilitatea de a -și crea și de a -și realiza visele.

Primul client

Satisfaceți nevoile clienților, oferiți clienților cele mai necesare produse și servicii satisfăcătoare și cheltuiți 200% din eforturile noastre de a ne strădui pentru satisfacția 100% a clienților.

Activitatea companiei
2023 Electronic Industry Chain Summit Co-hosted by Chipsmall Achieved a Great Success
2022 Annual Meeting & Outstanding Employee Award Ceremony
On Mid-Autumn Festival, Chipsmall sent mooncakes to our employees, wishing that they could share mooncakes with their families and enjoy the wonderful time together.
The Spring Festival holiday is over, Chipsmall has prepared a welcome lucky money for everyone!
Chipsmall organized employees to have an outing in spring, which not only relaxed themselves, but also promoted the relationship between colleagues.
Chipsmall led employees to support farmers and agriculture spontaneously, selling agricultural products in impoverished mountainous areas.
In order to relieve the work pressure of employees and enhance team cohesion in the fast-pace and high-intensity work, Chipsmall held a wonderful team building activity.
Intent to celebrate Chipsmall's 17th anniversary, we arranged a holiday trip for employees.
Chipsmall held a baseball activity recently. Employees learned baseball shooting skills during a relaxed and pleasant environment.
Secretary Wu Xiaofeng presented the flag to Chipsmall's CEO, Lim, the captain of the Public Service

Feedback

Apreciem angajamentul dvs. față de produsele și serviciile Chipsmall. Parerea ta conteaza pentru noi! Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a completa formularul de mai jos. Feedback-ul dvs. valoros vă asigură că oferim în mod constant serviciul excepțional pe care îl meritați. Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră spre excelență.