Termeni de livrare

Subvenții și provizioane

Mijloc de transport

Chipsmall oferă diferite moduri de transport: vă putem ajuta să expediați colete prin curier federal, DHL, UPS, TNT, EMS sau orice alt mod doriți. Toate. Puteți alege serviciul logistic. Dacă există o întreprindere comună de livrare specifică, compania. În același timp, metoda de livrare care primește solicitarea clientului.
 

cost de livrare:

  • Costul transportului depinde de mărimea, greutatea și destinația coletului. Avem o relație de afaceri pe termen lung cu Federal Courier și DHL. Vom face tot posibilul pentru a vă oferi cel mai ieftin preț de curierat. Pentru siguranța ambalajului dvs., vom fi asigurați pentru colete mari.
  • Comenzile acceptate de peste 10.000 USD vor fi expediate gratuit în toată lumea prin DHL / FedEx. Dacă suma totală este mai mică de 10 milioane USD, DHL / Fax va costa 60 USD - 10.100 USD în funcție de greutate / dimensiune. Creșteți tariful de.
  • Operatorii oferă de obicei conturi online pentru gestionarea încărcăturii dvs., chiar și cu funcții mai avansate.
  • Respectăm toate politicile și regulile de export. Unele produse pot fi supuse restricțiilor ITAR, iar restricțiile la export pot duce la o dată de livrare anterioară.

Timp de livrare și destinație

Vom livra marfa în termen de 1-2 zile de la data sosirii tuturor mărfurilor la depozitul nostru.

  • Zilele noastre de lucru sunt de luni până vineri, fără a include sâmbăta, duminica și sărbătorile.
  • Termenii de livrare depind de metoda de livrare și de destinație. Taxele, impozitele și alte taxe sunt responsabilitatea destinatarului. Deoarece costul nostru include doar costul expedierii coletului, vă rugăm să contactați biroul dvs. vamal pentru a estima costul posibil.
 

Acesta este programul de livrare de la depozitul nostru la destinație. Vă rugăm să vă referiți la partea dvs.

  Asia America de Nord Europa Orientul Mijlociu America de Sud Africa
DHL 2-4 zile 3-4 zile 3-5 zile 3-6 zile 3-5 zile 4-6 zile
IP FedEx 2-4 zile 3-4 zile 4-5 zile 3-6 zile 4-6 zile 4-6 zile
 

Livrarea și termenele de livrare sunt calculate în zile lucrătoare de luni până vineri. Pentru sărbătorile majore, cum ar fi Crăciunul, vă rugăm să acordați timp suplimentar de livrare. În aceste cazuri speciale, ni se amintește posibilele întârzieri. Țările care nu pot fi expediate din cauza politicii: Afganistan, Republica Centrafricană, Coasta de Fildeș, Republica Democrată Congo, Republica Populară Democrată Coreea, Comunitatea Eritreii, Republica Liban, Liberia, Republica Democrată Somalia, Republica Sudan. Vă rugăm să contactați [email protected] pentru detalii de expediere.

Our terms of service is based on law of U.K.

Feedback

Apreciem angajamentul dvs. față de produsele și serviciile Chipsmall. Parerea ta conteaza pentru noi! Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a completa formularul de mai jos. Feedback-ul dvs. valoros vă asigură că oferim în mod constant serviciul excepțional pe care îl meritați. Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră spre excelență.