Politica de confidențialitate

1. Utilizarea conținutului site-ului

Chipsmall

Site-ul își rezervă dreptul de a interpreta conținutul acestui site și conținutul acestui site numai pentru utilizarea dvs. personală. Conținutul conținut în drepturile de autor și în alte notificări de proprietate, ar trebui să fiți respectat și o copie va fi păstrată. declarația corectă, nu înseamnă că site-ul nu are drepturi, nu înseamnă că site-ul nu reclamă drepturi și ar trebui să respectați principiul bunei-credințe și interesele legitime ale conținutului pentru o utilizare legitimă. să modificați, să copiați, să afișați public, să publicați sau să distribuiți astfel de materiale sau să le utilizați în orice alt mod în scopuri publice sau comerciale. Interziceți oricare dintre aceste materiale pentru orice alt site web sau alte medii de imprimare sau mediul computerului de rețea. Conțineți site-ul și editați formularul de protecție legală prin legea drepturilor de autor, orice utilizare neautorizată poate constitui drepturi de autor, mărci comerciale și alte drepturi legale. Dacă nu acceptați sau nu încălcați acești Termeni, autorizația dvs. de utilizare a site-ului va fi să fie reziliat automat și trebuie să distrugeți imediat orice material descărcat sau tipărit.

 

2. Site de difuzare a informațiilor

Disponibilitatea conținutului pe acest site fără nicio formă de garanție. Nu garantează exactitatea și completitudinea absolută. Site-ul din produse, tehnologii, programe, preț și alocare va fi supus modificărilor fără notificare prealabilă. Conținutul site-ului ar putea fi expirat, Chipsmall.Niciun angajament de actualizare a acestora. Este posibil ca difuzarea cu putere a informațiilor să fie în localitatea dvs. încă nu poate obține produsul, procesul sau serviciul, puteți solicita contactele și distribuitorul Chipsmall Business.

 

3. Trimiterile utilizatorilor

În plus față de prevederile de confidențialitate, altele decât cele pe care le trimiteți sau postați orice material pe site, sau informațiile de contact (denumite în continuare în mod colectiv informații) vor fi considerate neconfidențiale și neproprietare. încalcă legile, reglementările și morala publică, nu către sau de la poștă sau trimite orice material ilegal, amenințător, calomniant, defăimător, obscen, pornografic sau alt material ilegal. Dacă oamenii au conținut și influență informațională, există dovezi ale avertismentului sau obiecției față de acest site nu ezitați să ștergeți mesajul sau suspendarea nelimitată a informațiilor browserului Web, fără a fi nevoie să obțineți consimțământul prealabil, fără obligația de a posta notificarea, situația este gravă, acest site poate fi scos de la utilizator.

 

4. Utilizatorii schimbă conținut

Chipsmall trăiește îndeaproape pentru a monitoriza sau revizui utilizatorul pentru a trimite sau posta mesaje sau pentru a comunica numai între ele informații în orice domeniu de responsabilitate, inclusiv, dar fără a se limita la camere de chat, forumuri Chipsmall sau alte forumuri ale utilizatorilor și orice schimb de conținut. Întrucât conținutul unui astfel de schimb nu își asumă nicio responsabilitate, indiferent dacă acestea dau naștere la defăimare, confidențialitate, obscenitate sau alte probleme. .

 

5. Site-ul pentru a descărca software-ul de utilizat

Dacă descărcați software din utilizarea software-ului pentru a respecta acordul de licență software pentru a aduce toți termenii licenței software-ului. Când citiți și acceptați acordul de licență software înainte ca prevederile să nu descarce sau să instaleze software-ul.

 

6. Link-uri către site-uri web ale terților

Link-uri către site-uri web ale unor terțe părți doar ca o comoditate pentru dvs. Dacă utilizați aceste link-uri, veți părăsi site-ul. Chipsmall nu a examinat site-uri terțe, aceste site-uri și conținutul lor nu controlează, fără răspundere. Dacă decideți pentru a accesa orice linkuri către site-uri terțe, posibilele consecințe și riscuri pe care le suportă propriul dvs.

 

7. Limitarea răspunderii

Chipsmall și furnizorii săi sau terții menționați nu sunt responsabili pentru orice daune (inclusiv dar fără a se limita la profiturile pierdute, pierderea datelor sau întreruperea afacerii cauzate de daune), indiferent dacă aceste daune sunt folosite în mod corespunzător sau nu pot utiliza site-ul web și link-uri către orice site web sau orice informație conținută în astfel de site-uri cauzate și indiferent dacă au contractul respectiv, delict sau orice alt temei legal în prealabil și acest lucru a fost o astfel de pagubă poate apărea sfat. Dacă utilizați acest site ca urmare a informațiile sau datele necesare pentru întreținerea, repararea sau corectarea echipamentelor, trebuie să fiți conștienți de faptul că trebuie să suporte toate costurile care decurg din acestea. Chipsmall În cazul următoarelor situații fără responsabilitate: transmiterea informațiilor de către furnizorul de servicii de rețea (Chipsmall. Și persoana autorizată a acestuia), alta decât cea inițiată; transmiterea, rutare, conectivitate și stocare a informațiilor este asigurată de procesul tehnic automat necesar, selectarea furnizorului de servicii de rețea de informații ; în plus față de alte cerințe de răspuns automat, furnizorul de servicii de rețea nu selectează acești furnizori și destinatari de informații; furnizorii de servicii de rețea sistem sau intermediar de rețea sau stocarea temporară a informațiilor copie a formularului, în circumstanțe normale, nu o altă persoană decât destinatarul destinat a primit timpul rezervat nu mai mult decât destinatarul destinat pentru a oferi acces la transmiterea informațiilor, rutare sau prin conectarea la un timp rezonabil; prin intermediul sistemului sau al rețelei de transmitere a conținutului informațiilor intacte.

 

8. Principii generale

Chipsmall poate modifica acești termeni în orice moment. Ar trebui să vizitați această pagină pentru a înțelege termenii actuali, deoarece acești termeni sunt strâns legați de dvs. Anumite dispoziții ale acestor termeni pot fi în unele pagini prin notificări legale desemnate în mod expres sau termeni înlocuiți.

Feedback

Apreciem angajamentul dvs. față de produsele și serviciile Chipsmall. Parerea ta conteaza pentru noi! Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a completa formularul de mai jos. Feedback-ul dvs. valoros vă asigură că oferim în mod constant serviciul excepțional pe care îl meritați. Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră spre excelență.