Despre noi

Chipsmall Limited este alcătuită dintr-o echipă de profesioniști cu o medie de peste 10 ani de experiență în distribuția componentelor electronice. Cu sediul în Hongkong, am stabilit deja relații de afaceri ferme și cu beneficii reciproce cu clienți din Europa, America și Asia de Sud, furnizând componente învechite și greu de găsit pentru a le satisface nevoile specifice.

Cu principiul „Piese de calitate, prioritatea clienților, funcționarea onestă și un serviciu atent”, afacerea noastră se concentrează în principal pe distribuția componentelor electronice. Cardurile de linie cu care ne ocupăm includ Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight și Freescale. Principalele produse cuprind IC, module, potențiometru, soclu IC, releu, conector. Piesele noastre acoperă aplicații precum domeniile comerciale, industriale și auto.

Așteptăm cu nerăbdare să stabilim relații de afaceri cu dvs. și sperăm să vă oferim cele mai bune servicii și soluții. Să facem o lume mai bună pentru industria noastră!

Zidul Culturii

Departamentul de achiziții

Echipa de vânzări peste mări

Sala de sedinte