Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Prețul de promovare ca mai jos
Cantitate / prețuri
Prima piesă
US $10.00
2 piesă
US $5.00
Piesa 3
US $5.00
4 piesă
US $5.00
···
···
Livrare de imagini cu raze X.
În 2 ore de la primirea componentelor.
Plată
PayPal înainte de livrarea imaginii

*Prețul defalcării este pentru aceeași parte nr., Dar poate fi coduri de lot diferite.

** Prețul nostru nu include costurile de transport.

Serviciu adăugat cu valoare

Baza noastră de date cu imagini cu raze X are mai mult de 150k + piese de imagine pentru componente din sursa de încredere.Analiză privind conformitatea sau incomplarea

Poate fi furnizat dacă se întâmplă să avem partea în baza noastră de date.În mod adtițional, 5 USD/bucată se aplică pentru acest serviciu.

Probele de imagine cu raze X.
Vă rugăm să contactați vânzările pentru mai multe detalii.
Ce este inspecția cu raze X

Inspecția cu raze X este de a utiliza tehnologia de imagistică cu raze X pentru a obține structura internă a obiectului de testare, apoi observați informațiile interne ale obiectului de testare fără a rupe obiectul de testare.

Este utilizat în principal pentru judecata autenticității și analiza eșecului componentelor.Este o metodă recunoscută la nivel internațional pentru judecata autenticității CHIP și analiza și detectarea defecțiunilor.

Rolul radiografiei

Tehnologia de detectare a razelor X are avantajele vitezei rapide, nedistructive și costuri reduse în detectarea autenticității cipului.

Detectarea eșecului cipului:

Prin imagini cu raze X, observați vizual defectele interne, decojirea, izbucnirea, golurile etc. ale cipului și ajutați la judecarea eșecului cipului.

Judecarea autenticității cipului:

Autenticitatea poate fi judecată prin compararea cadrului, cerealelor, sârmei de plumb și a altor elemente din diagrama de raze X a piesei de testare cu cipul standard;

Baza de date cu raze X.

În testul de judecată a autenticității cipului, este necesar să se compare imaginea cu raze X a piesei de testare cu imaginea cu raze X a cipului standard original pentru a determina autenticitatea.Cu ajutorul bazei de date Chipsmall cu raze X Chip Image, economisește costul de timp și perioada de lucru pentru întreprinderi pentru a achiziționa imagini de comparație a eșantionului și realizează reducerea costurilor și creșterea eficienței.

{Chipsmall Baza de date cu imagini cu raze X, toate eșantioanele sunt achiziționate de la agentul original, fiabilitate ridicată, acoperire largă, interogare ușoară, binevenită la experiență!

Feedback

Apreciem angajamentul dvs. față de produsele și serviciile Chipsmall. Parerea ta conteaza pentru noi! Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a completa formularul de mai jos. Feedback-ul dvs. valoros vă asigură că oferim în mod constant serviciul excepțional pe care îl meritați. Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră spre excelență.